Om Dorte Lytje

Min egen historie.

Da jeg selv blev skilt, var mine børn 2 og 3 år.

Jeg er idag så dybt taknemmelig for, at jeg på min vej gennem skilsmissen stiftede bekendtskab med NLP’en og Spædbarnsterapien. Jeg brugte de redskaber jeg lærte, på at hjælpe mine egne børn – og det hjalp dem!

Jeg brugte bl.a. tegneterapi, submodaliteter og spædbarnsterapi.

Spædbarnsterapi handler om at fortælle essensen af situationen på den blideste og ærligste måde, udfra den filosofi at barnet alligevel godt fornemmer “hvad der foregår og dermed føler sig trygge ved at virkeligheden stemmer overens med deres fornemmelse. Det lærer dem desuden også at de kan stole på deres mavefornemmelse.

Da jeg ikke kunne finde en skilsmissebog til de helt små børn børn, besluttede jeg mig for at skrive bogen selv.​

Jeg brugte bogen til at skabe ro, samtale og  omkring vores nye situation.

Det kan være ret abstrakt at fortælle – men i bogen har jeg kogt historien ind til essensen, så den kan opfanges af selv helt små børn.

Det er min erfaring at børnene bliver lettede, når nogen endelig vil sætte ord på det, de går ‘stykker sammen’ inde i hovedet.

TAK!

Jeg er så dybt taknemmelig for al den hjælp og opbakning, jeg har fået hele vejen igennem forløbet: min familie, kæreste,  venner, mit faglige netværk og mine forretningspartnere og ikke mindst mine børns far.

Stor tak til alle!

Også stor tak til:

Inger Poulsen (www.spædbarnsterapi.dk)

Inge-Grethe Henriksen (www.yest2life.dk)

Eva Ehler (www.ivimedia.dk) (illustrator på Lille Gub)

Saul Saks – for oversættelse og støtte i projektet om videre udbredelse af Lille Gub (www.saulzaks.com)

Mit forlag, Forfatterskabet (www.forfatterskabet.dk)

Fakta og baggrund:

I 2008 blev jeg færdig som NLP-terapeut og coach efter 3 års uddannelse i NLP. Jeg arbejdede siden fuld tid med skilmisse-coaching/- og terapi samt parterapi.

I maj 2011 lukkede jeg min klinik for at hellige mig dét at skrive og undervise indenfor blogging og sociale medier og min store passion “Feminin Business”.

Udover at være forfatter/mor til Lille Gub, driver jeg også min business www.dortelytje.com, hvor jeg hjælper selvstændige med branding, strategi og balance i business og familieliv.

Det kan du læse mere om her.